Laatste nieuws

Pannenkoeken zijn het!

  • 16-1-2024

Vier dagen na koppelen

De duiven zijn inmiddels prima gekoppeld. Ik zeg inmiddels maar ik kan ook net zo goed zeggen ze waren binnen een uur allemaal prima gekoppeld. Dit jaar geen enkel koppel dat moeilijk deed en ook geen enkel koppel hoeven aan te passen. Dat heb ik maar zelden meegemaakt zo.

Pannenkoeken

Maar dat betekent nog niet dat er geen probleempjes zijn. Zo snel het koppelen is gegaan zo moeizaam verloopt het proces om ze hun nieuwe bak te leren kennen. Tjonge wat zijn het soms toch enorme dombo's! Pannenkoeken zijn het zeg maar gerust. Inmiddels na vier dagen is de rust in het vlieghok wel daar maar het kweekhok is toch nog wel een dingetje. Zal voor een deel ook te maken hebben met de beperkte ruimte waarin ze zitten maar daar staat tegenover dat ze er de voorgaande paar jaar daar geen hinder van gehad hebben. 

Bonnenverkoop P.V. de Griffioen

De bonnenverkoop van mijn eigen vereniging staat inmiddels online op www.gps-auctions.com. Twaalf mooie bonnen al zeg ik het zelf en allemaal afkomstig van mijn eigenclubmaten waaronder uiteraard ook eentje van mijzelf. Bekijk het eens rustig en sla uw slag zou ik zeggen!

Terug