Laatste nieuws

Forum Roden

  • 3-12-2023

Gistermiddag op uitnodiging van P.V. de Snelle Vlucht in Roden richting Roden getogen om daar zitting te nemen in een forum. Ik doe dat bijna nooit maar om altijd maar nee te zeggen voelt ook niet goed. Vooral daar waar verenigingen nog "evenementen" organiseren denk ik toch dat indien mogelijk een steentje bijdragen geen kwaad kan.

Kortom rond de klok van 15.00 uur kon voorzitter Pierre Berghuis een prima bezette zaal met mensen welkom heten. Spreekstalmeester was niemand minder dan Jannes Mulder uit Steenwijk en zo zat ik dus achter de tafel met mijn collega's Richard Hillebrands en Marinus van Veen (samen met zijn kleinzoon).

Jannes had een aantal vragen voorbereid en ook vanuit de zaal waren er enkele vragen. Ze konden allemaal beantwoord worden en ieder kon zijn zegje doen over het hoe en waarom over de verzorging van onze gevleugelde vriendjes.

De middag vloog dan ook voorbij met tussen door nog een paar rondjes verloting en een bonnenverkoop. Kortom prima voor elkaar.

Als dank een mooie bos bloemen (zie foto bij deze tekst) en een prachtige schaal met vlees! Daar kon ik prima mee thuiskomen zullen we maar zeggen.

Onderweg naar huis heb ik eigenlijk maar aan één ding gedacht, en dat is het feit dat we in mijn eigen cluppie dit soort zaken maar niet van de grond kunnen krijgen. Waarom niet denk ik dan......doen we iets niet goed of hebben we onze buik vol van de duiven in het stille seizoen? Ik weet het niet!

Terug