Laatste nieuws

Berichtje van de voorzitter

  • 6-10-2023

Vorig berichtje

Naar aanleiding van mijn vorig berichtje onder het kopje "Verenbende" reageerde de afdelingsvoorzitter Wiebren van Straalen met een klein berichtje in mijn app.

De afdelings ledenveragdering is wel degelijk voor de algemene ledenvergadering van de NPO. De afdeling op 17 november en de NPO ledenraad op 25 november zo geeft Wiebren aan.

Dat is dus dikke prima en zo hoort het ook. Is alleen door mij en enkele clubleden foutief geïnterpreteerd omdat ik in de veronderstelling was dat de NPO ledenraad begin oktober reeds is. Kwestie van niet goed lezen.

Lezen is toch wel lastig, loop daar ook regelmatig zelf tegen aan in alle eerlijkheid. 

De voorzitter heeft mijn bericht gelezen alsof ik vind dat er te weinig inspraak is in onze afdeling. En dat is natuurlijk helemaal niet waar en dat vind ik ook niet. Helemaal niet zelfs, staat ook niet in mijn vorig stukje zo verwoord volgens mij, ook hier blijkbaar een kwestie van lezen.

Kijk als er één persoontje toch best wel trots is op zijn eigen afdeling dan ben ik dat wel. Ik vind heus wel eens ergens iets van, en ik zou sommige dingen ook wel eens sneller of anders geregeld willen zien. Maar klagen hoor je mij niet, ik heb nog steeds het idee dat we in Friesland de zaakjes erg mooi en goed voor elkaar hebben. En daar ben ik blij mee!

Overigens denk nu niet dat mij gevraagd is om een rectificatie te plaatsen, zeker niet. Maar ik vind het wel zo netjes en zuiver natuurlijk!

Toch mooi dat er vanuit de afdeling meegelezen wordt op mij website!
 

 

Terug