Laatste nieuws

Jonge duiven en nog drietal bonnen gespot

  • 9-2-2023

Geboortegolf

Inmiddels is ook bij mij de geboortegolf op gang gekomen. Heb er al verscheidene lege doppen opgeruimd en dat klopt ook wel want er zit maar maximaal 2 dagen tussen de eerste leggers en de laatste leggers. Komt er op neer dat uiterlijk zaterdag alle eitjes uitgekomen moeten zijn. Oftewel het gaat al weer snel naar een hok met extra (jonge) duiven zo.

Duivenbonnen

De laatste drie geschonken bonnen staan inmiddels op internet. Via onderstaande link komt u terecht op de veilingsite van GPS auctions (Adelaar Harkema en Gevleugelde Vrienden Nieuwkuijk) of op Duiven.net bij PAX Snelpost Lochem. Doe er uw voordeel mee!

P.V. Gevleugelde Vrienden Nieuwkuijk
 
P.V. de Adelaar Harkema
 
PAX Snelpost Lochem (koop 22)

 

Kwekers al weer op eitjes

De zes overgelegde koppels van de kwekers hebben inmiddels op één koppel na al weer bijgelegd. Die kunnen mooi voor de tweede ronde op gaan en worden allemaal nog bijgespeend. Komt er op neer dat ik dit jaar twee momenten heb waarop ik de jonge duiven ga spenen. Lekker handig vooral!

Verenigingswerk

Het eerste verenigingswerk komt al weer tevoorschijn. Doorgeven dat er nog enkele gps coordinaten vastgesteld moeten worden, Kamer van Koophandel muteren, binnenkort de klokken al weer op orde brengen, Informatieboekje weer op orde brengen enz. enz. De tijd vlilegt al weer voorbij!

Terug