Laatste nieuws

P.V. de Griffioen beste vereniging 2022 afdeling Friesland 96

  • 18-9-2022

Het is gelukt! Voor het eerst in het 71 jarig bestaan van mijn vereniging P.V. de Griffioen te Oosterwolde zijn WE als eerste geëindigd in het felbegeerde verenigingskampioenschap van onze afdeling Friesland '96.

Weken lang heeft de tussenstand helaas niet geklopt, ben er persoonlijk nog achteraan geweest om het in ieder geval op orde te brengen zodat we aan het eind van het seizoen weten hoe de vork in de steel zit qua rangschikking.

Helaas werd de laatste vlucht verplaatst naar de zondag waardoor deze niet meetelde voor het verenigingskampioenschap. Maar het mocht uiteindelijk de pret niet drukken. Na weken lang bovenaan te hebben gestaan zijn WE dan ook afgevlagd als beste vereniging van de afdeling.

En reken maar dat WE er trots op zijn! De afgelopen weken ging het met enige regelmaat wel over de stand van het kampioenschap en iedere week werd er wel een schermafdruk van de tussenstand verstuurd op de verenigingsapp.

Hoe mooi is het dat het nu een keer is gelukt!

Erg blij mee, ook blij dat ik zelf een mooie bijdrage heb kunnen leveren in het puntentotaal en natuurlijk super trots om mijn mede clubmaten die dit mogelijk gemaakt hebben!

Komende week de afsluitende bbq en ik reken er op dat de voorzitter stil zal staan bij dit bijzondere resultaat!

 

Terug