Laatste nieuws

Hoe jammer! Geen vluchten vandaag, uitgesteld naar morgen.

  • 10-9-2022

Dit is toch wel zonde, een jaar waarin we eigenlijk nauwelijks problemen kenden als het om de lossingen ging is het vandaag op de laatste vluchtdag van dit seizoen dan toch nog raak.

Vanwege slecht weer geen lossingen in Frankrijk en België. Hoe jammer! Niks liever dan een mooie vlucht natuurlijk maar als het niet kan dan houdt het toch echt op en kunnen we ook alleen maar stellen dat het een goed besluit is.

Maar ook morgen lijkt niet al te best maak ik zelf op uit het feit dat zowel Tongeren als Chalons en Champagne fors dichterbij komen.

De jongen gaan naar Etroeungt (365 kilometer en dus 109 kilometer dichterbij) en de ouden gaan naar Boxtel (169 kilometer en dus 83 kilometer dichterbij). Is voor mij als vitesse/midfond speler geen enkel probleem maar kan mij voorstellen dat er ook anderen zijn die het maar wat spijtig vinden. Maar ook hiervoor geldt, ze zullen er goed naar gekeken hebben en als morgen verderop ook lastig wordt dan moet je ook niet wachten en gelijk ingrijpen. Morgen weten we meer!

Ook geen vlucht voor rayon Frisia. En ook dat is bijzonder jammer, had nog mooi gekund morgen maar het is niet anders. Frisia dus klaar en daar kunnen de definitieve kampioenschappen opgesteld worden. Hier een keer geen "hinder" van de vogelgriep volgens mij dus een aardig zuiver beeld.

Bij dit stukje tekst ons clubgebouw met de vlaggen uit. Niet toevallig gekozen natuurlijk maar het zou heel goed kunnen dat mijn cluppie door de afgelasting van vandaag clubkampioen van de afdeling is geworden. We houden natuurlijk wel degelijk een slag om de arm, en we gaan hem ook absoluut nog niet vieren, want ik heb geen idee wat die ene aftrekvlucht nog te weeg gaat brengen. We wachten maar rustig af, feit is wel dat de vlucht van morgen in ieder geval niet meetelt.

 

Terug