Laatste nieuws

Wat een week!

  • 24-10-2021

Tjonge wat kan het mooi zijn, afgelopen week werkelijk enorm genoten van mijn cluppie uit Amsterdam. Ajax tegen Borusia Dortmund 4-0. Wat een snel spel, wat een combinaties, wat een beweging, wat een druk zetten en wat stonden de mannen allemaal hoog heel bijzonder om te zien en getuigd van lef en vertrouwen. Heeft mij nog verbaasd dat de keeper niet op de middenstip stond, die was één van de weinigen die er niet aan mee deed. Overigens ook de doelman heeft zijn taak goed volbracht. Ben niet super gecharmeerd van hem en ben ook van mening dat het een niet Ajax waardige doelman is, maar afgelopen dinsdag was ook zeker zijn dag!

Moet wel eerlijk zijn, het zijn van die wedstrijden die je maar zelden ziet en het was natuurlijk ook niet perfect. De perfectie was al een stuk dichter genaderd als ze er 7-0 van hadden gemaakt. Tjonge wat hebben ze nog een kansen gemist. Maar voor mij het belangrijkste en dat was dat ik er werkelijk van genoten heb.

Zo kan ik ook van de duiven genieten momenteel. Ondanks dat ze behoorlijk kaal zijn nog maar als ik de hokken schoon heb en het is lekker drogend weer dan vind ik het een genot om in het hok te zijn. Denk dat ze er momenteel wel goed op staan. Ze ogen gezond in ieder geval.

Gisteren nog naar de najaarsbeurs in Houten geweest. Zeer kleinschalig van opzet en dat maakt een reis vanuit Friesland bijna niet de moeite om te gaan. Neemt niet weg dat er nu alle gelegenheid was om met een aantal mensen eens rustig bij te praten. Ook waardevol wat mij betreft. Uiteindelijk nog naar huis gegaan met een paar nieuwe drinktorens.

Vanmorgen de duiven allemaal in bad en daar werd weer bijzonder gretig gebruik van gemaakt. Mooi waterballet maar door alle ramen open te zetten is het bijzonder snel droog met het mooie weer van deze zondag.

Nog een mooie opsteker, niet geheel onverwachts overigens, maar gisteren nog de aanmelding van Theo als nieuw lid van onze vereniging. Hij wil proberen te starten met de jonge duiven in 2022. Ik neem aan dat hij met open armen ontvangen wordt want ieder lid is er één per slot van rekening.

Terug