Laatste nieuws

Op weg naar Luxemburg!

  • 19-8-2021

Het kan verkeren, geen Arlon maar Echternach oftewel geen België maar Luxemburg. Kan mij niet heugen dat we ooit eerder vanaf Luxemburg gevlogen hebben. Duitsland wel, België en Frankrijk uiteraard wel, Engeland wel maar Luxemburg staat volgens mij niet op ons lijstje. Zeker weten doe ik het niet overigens!

Vanavond 23 junioren ingekorfd voor de vlucht Echternach dus, de zevende vlulcht al weer. Daar waar het alle voorgaande seizoenen na 7 vluchten zo'n beetje klaar was plakken we er nu nog eens drie extra aan vast. Niet iets waar de gemiddelde liefhebbers op zit te wachten en al zeker niet in verhouding tot de andere disciplines. Ieder zijn spel en plezier dat zeer zeker maar dat geldt ook voor de vitessers, midfondters, dagfondters en overnachters denk ik dan. Maar goed we zetten nog even door in ieder geval.

De beide aangewezen duiven dit keer een tweetal doffers. De NL21-052 en de NL21-205 beiden rechtstreeks Eijerkamp. Training was zondermeer goed, eetlust is goed, uitwerpselen goed, luisteren slecht maar dat is hier iedere dag zo dus daar kijk ik niet meer naar.

In de club door 10 leden totaal 279 duiven ingekorfd.

Morgen natourvlucht inkorven voor Kalkar, erg veel zin in!

Terug