Laatste nieuws

Les 8 voor de junioren ook al weer achter de rug

  • 24-6-2021

Gelijk maar doorgepakt. Goed weer, duiven nog steeds goed dus waarom niet. Dus nadat ze vanmorgen weer een bijzonder royale training hadden afgewerkt de jongen rond het middag uur weer gepakt en opnieuw naar Havelte gereden.

Aldaar gelost om 13.27 uur bij een mooie lucht en een matige noord oosten wind. Vertrek was goed en bij thuiskomst zat het hele stel weer in het hok.

Eigenlijk zit de voorbereiding er nu op, alleen er is nog tijd (zat) over. Dus volgende week wordt voor mij een "bonus" week. Wellicht nog een tweetal keren op pad zodat ze al met al voor de eerste trainingsvlucht met de afdeling in ieder geval 10 keer in de mand gezeten hebben.

Dan liep daar vanmorgen de NL20-739 "Miss Pipa" zowaar weer tussen de jongen mee naar binnen. Op 6 juni achter gebleven van de vlucht Sittard. Een aderlating voor mijn duivenbestand vond ik dat. "Miss Pipa" heeft namelijk enkele malen top 10 weten te spelen en daar heb ik er niet zo heel veel van. Gelukkig is ze er weer in behoorlijk goede conditie gelukkig. Dus 18 dagen onderweg geweest.

Vanavond inkorven voor Reims, gaan er 9 stuks naar toe.

Terug