Laatste nieuws

Ziet er vooralsnog niet best uit, wederom uitgesteld!

  • 12-6-2021

Het is of dat de duivel er mee speelt zeggen ze wel eens. Nou volgens mij is dit een uitspraak die nu van toepassing is als we kijken naar het weer van de afgelopen dagen afgezet tegen dat van vandaag. En dan bedoel gekeken vanuit het perspectief duivenweer. 

Hier in Donkerbroek nog wel behoorlijk goed weer maar verderop in het land en zeker ook in Chimay is het een dichte bewolking zelfs mistige start van de dag.

Jammer, erg jammer zeker nu de duivensport hier in het noorden even onder druk staat na die beroerde lossingen van afgelopen zondag. Hopelijk klaart het snel op zodat er rond het middaguur op een verantwoorde wijze alsnog gelost kan worden. Kon nog wel eens spannend worden ook!

foto website afdeling Friesland '96

Het zit niet mee momenteel. Wederom geen vllucht op de zaterdag. De duiven en hun baasjes treffen het niet momenteel. Blij dat ik de helft thuis heb laten zitten, niet omdat ze donderdag weer de mand in moeten want dat is hier niet aan de orde maar wel voor de duiven zelf die pas op maandag weer terugkwamen van Sittard. En natuurlijk ook voor het goede gemoed van het baasje.

Morgen maar weer eens kijken of het gaat lukken.

later meer......

Terug