Laatste nieuws

Lijkt er niet op! Beide vluchten uitgesteld naar zondag!

  • 5-6-2021

Wat een weer! Ongelooflijk na zulke (extreem) mooie dagen gehad te hebben word je wakker gemaakt door regen en onweer. Wat een water! Prachtig voor het gewas en de tuinen maar niet voor het organiseren van een duivenvlucht natuurlijk.

Voorlopig lijkt het er zeker niet op en ik vraag me af of het vandaag gaat lukken. Ben benieuwd, heb terdege rekening gehouden met de zondag. Op zich ook een prima alternatief voor mij ook al zullen de liefhebbers op Urk het minder prettig vinden.

De vlucht Sens is inmiddels al uitgesteld naar morgen, Sittard wachten en nader bericht rond 12.00 uur. Kijk wat mij betreft houden we het simpel. Ook Sittard uitstellen en morgen beide vluchten los, scheelt weer een hoop werk in de club per slot van rekening, kunnen we de klokken in één rit uitlezen.

Om 12.15 uur live beelden gezien van het weer in Heythuijsen Noord Limburg, rond de 25 kilometer hemelsbreed ten noorden van Sittard. Totaal grijze lucht en bijzonder matig zicht daar. Buurman en fieldmanager van SC Heerenveen Gert Jan liet mij de beelden zien van de nieuwe grasmat die binnenkort gaat verhuizen naar het Abe Lenstra stadion, vandaar deze informatie.

Oftewel het gaat hem zeer waarschijnlijk niet worden vandaag en dat is dan misschien ook maar beter. Nader bericht 14.00 uur is ook wel de laatste kans lijkt mij. Of, en het zou kunnen, er moet echt stralend weer verwacht worden in de tweede helft van de middag maar dan wel in een groot deel van Nederland. Ik zie het nog niet gebeuren maar de wonderen zijn de wereld nog niet uit natuurlijk.

Ook Sittard wordt hem dus niet vandaag, zat er aan te komen. Geen enkele verbetering in de omstandigheden en dan kan je niet anders dan niet lossen. 

Terug