Laatste nieuws

Kerst al weer achter de rug

  • 27-12-2020

Geen witte kerst, geen idee of we die uberhaupt nog wel een keer mee gaan maken trouwens. Maar goed de beide kerstdagen goed doorgekomen. In zeer kleine kring dit keer. Slechts met zijn drieën totaal aan tafel en dat is toch wel wat anders dan alle voorgaande jaren. Gelukkig niet minder gezellig en het samenzijn was prima zo. 

Hier sinds jaren de duiven op eerste kerstdag nog even los gehad. Kan mij niet herinneren wanneer dat voor het laatst heeft plaatsgevonden. Ze hadden er wel schik in en liepen gelukkig ook weer vlot binnen (zie foto).

Afgelopen woensdag niet naar Brummen, de totale lock down zorgt voor extreem veel extra werk op de woonboulevard dus op verzoek van Evert Jan de afspraak doorgeschoven naar komende maandag (morgen dus).

Agelopen week Hans Snip nog blij kunnen maken met een schimmel duivinnetje. Hij was, speciaal voor zijn kinderen, nog op zoek naar een duif met veel wit. Aangezien er hier nog 6 duivinnen te veel zitten kon ik er nog wel eentje missen. Hoop dat Hans er goed mee is, betreft een jong uit het rechtstreekse Van den Brande koppel.

Het koppelen zal zeer waarschijnlijk half januari gaan plaatsvinden. Zeker niet eerder en mogelijk zelfs een paar weken later. Is allemaal wel wat gokken maar ik denk persoonlijk dat we weer zo'n uitgestelde start gaan krijgen als we dit jaar gehad hebben. Als ik zeker wist dat het ook voor 2021 van toepassing is dan zou ik niets liever dan half februari gaan koppelen. Zal eens in de glazen bol gaan kijken, wie weet wat ik aantref!

Terug