Laatste nieuws

Veiling GPS gestart

  • 15-11-2020

Het zit er bijna op. Nog een weekje de gelegenheid om op enkele van onze duiven te bieden op www.gps-auctions.com en daarna is de combinatie tot een eind gekomen. Gestart in 1987 en vele prachtige resultaten en belevenissen laten we achter ons. Herinneringen om te koesteren, terugdenken aan sommige wel heel bijzondere aankomsten. Kippenvel momenten, stress momenten, droevige momenten maar vooral heel veel vreugdevollen en plezierige momenten.

Vandaag dus op GPS de veiling gestart van een 24-tal kweekduiven. Allemaal duiven die we zeker hadden aangehouden zouden we als combinatie verder gegaan zijn, dat zonder twijfel. Zitten enkele bijzonder fijne en uitermate goed bruikbare duiven bij. Ze zullen zeker niet misstaan op de vele kweekhokken in ons landje.

Afgelopen donderdag zijn er een 15-tal vliegduiven opgehaald door Ad van Duivenvervoer. Ze zitten inmiddels bij de nieuwe eigenaar, betekent dat de hokken nu alleen nog duiven bevatten waarmee zowel Dolf en Henrie als Henk volgend jaar gaan proberen mooie uitslagen te maken.

In de verkoop o.a.

rechtstreekse Comb. Kroesen

rechtstreekse Gebr. Van den Brande Berlaar

rechtstreekse Henk Scheffel

rechtstreekse Gebr. Homma

rechtstreekse Meindert de Jong (twee kinden van zijn superkoppel)

rechtstreekse Gebr. Jager

rechtstreekse Comb. Heesen

en uiteraard enkele welke we zelf hebben gekweekt waaronder nog een ingeteelde dochter van onzw weergaloze Mr. Branco. Maar ook Gladiola zit in deze verkoop samen met een zoon van hem omdat Gladiola al behoorlijk op leeftijd is.

 

Terug