Laatste nieuws

Hans & Evert Jan Eijerkamp wederom de besten van Nederland!

  • 25-10-2020

Wat toch onvoorstelbaar knap werk is daar weer in Brummen geleverd dit jaar. Voor het tweede achtereen volgende jaar wordt Lotte Eijerkamp de beste liefhebber van Nederland en of het nog niet genoeg is H. & E.J. Eijerkamp gaan er met het zilver vandoor. Een prestatie die zijn weerga niet kent en die ook alleen maar mogelijk is door super duiven onder de pannen te hebben, een ongelooflijk uitgekiend systeem te hanteren en vooral een ongelooflijk sterk team te hebben die iedere dag weer klaarstaan om de duiven op en top te verzorgen.

Ik prijs mij gelukkig een zeer goed contact te hebben met de mannen daar. Is iedere keer weer een feestje om een paar uurtjes te komen buurten of anders via de telefoon de nieuwtjes en de weetjes uit te wisselen.

Een hele dikke proficiat vanuit Donkerbroek, dit voor het goud en zilver in de WHZB competitie beste liefhebber van Nederland maar natuurlijk ook vanwege de verjaardag van Hans vandaag. Wat een leeftijd Hans! En wat nog een fanatisme als het gaat om onze mooie duivensport. Mooi mee doorgaan zou ik zeggen.

De foto bij dit stukje tekst heb ik "stiekum" van de website van Eijerkamp zelf gehaald. Niet gevraagd om toestemming maar ik weet zeker dat ze het mij vergeven!

Overigens het brons in bovenvermelde competitie is voor Peter Theunis uit Hoeven, de compagnon van onze clubgenoten Jan & Symen Timmermans. Eveneens een prestatie om in te lijsten en eveneens een bewijs dat ook in Hoeven niets aan het toeval wordt overgelaten om optimaal te kunnen presteren. Proficiat Peter!

Hier worden de hokken steeds leger. Afgelopen week de laatste 20 zomerjongen afgeleverd welke allemaal naar verre oorden gaan verhuizen. Gisteren nog eens een drietal duiven verkocht en afgeleverd en komende woensdag ga ik richting Elshout om aldaar een 25-tal kweekduiven aan te bieden voor de veiling op GPS-auctions.

Ook nog contact gehad met Gert Krab, de bouwer van onze website. Over enkele weken zal het webadres www.henkdouna.nl gaan worden. Zoals al eerder aangegeven alle informatie van deze site blijft behouden en de site zal ook nagenoeg geen verandering ondergaan. Het beperkt zich hoofdzakelijk tot een nieuw logo en een andere naam.
 

Terug