Laatste nieuws

Verkoop op GPS gestart

  • 17-11-2019

Vanavond zijn de 26 jonge duiven afkomstig van onze kweekduiven online gezet op www.gps-auctions.nl

Een mooi lot jonge duiven, heb ze nog niet eerder zo gekweekt volgens mij. Kijkend naar de genen is er zeer zeker niets mis mee. Hopelijk zitten er enkele kweekwondertjes tussen.

Neem eens een kijkje en sla uw slag, voor wellicht niet al te veel geld een mooie aanvulling van uw kweekhok.

 

De duiven worden al weer mooi strak. Alle pennen zijn er nog niet uit maar de dekrui is wel ten einde en vooral als ze hun wekelijkse bad gehad hebben dan staan ze er al weer behoorlijk strak op.

Bij de oude duiven wat natte mest, een jaarlijks terugkerend fenomeen hier. Dit zien we bij de jonge duiven niet en dat is toch wel vreemd eigenlijk. Eenmaal gekoppeld en het probleem is binnen twee dagen verleden tijd. Blijft wel raar eigenlijk.

De komende weken de feestelijke prijsuitreikingen van de afdeling en rayon Frisia. Zijn eigenlijk de beide feestjes waar we wel altijd naar toe proberen te gaan. Hangt natuurlijk ook een beetje af van mogelijke andere verplichtingen.

Versterkingen in de vorm van aankopen zullen er dit jaar niet gedaan worden bij ons. We hebben nog te veel vastzittende duiven waar nog nooit uit gekweekt is dus er is nog van alles uit te proberen.

Naar aanleinding van mijn verjaardag kreeg ik nogal wat vragen wat ik na 2020 ga doen. Stop je of ga je door? Beste mensen ik weet het nog niet, zodra ik het "ei" gelegd heb over de keuze dan zal ik het met u delen. Hangt van heel veel zaken af en dat wil ik vooral goed afwegen. Geen overhaaste beslissing dus en al helemaal niet als de kant uit zou gaan om te stoppen. Ik zal ook meerdere personen in vertrouwen nemen om eens van gedachten te wisselen hierover. Vroeg of later zal er een keuze gemaakt zijn!

Terug