Laatste nieuws

Ledenvergadering ook weer achter de rug

  • 25-10-2019

Vandaag grote vriend Hans Eijerkamp Sr. jarig! 85 jaar jong al weer, wat een leeftijd en nog zo bij de tijd en vol passie en vuur als het om de duivensport gaat. Onze serieuze contacten dateren al weer van 1986, het jaar dat mijn vader overleed. Nadien uren met elkaar gesproken, elkaar veelvuldig bezocht en veel nieuwtjes en leuke dingen uitgewisseld. En het bijzonder van al die jaren is dat de vriendschap alleen maar hechter is geworden en dat is toch wel bijzonder waardevol. Dat er nog vele mooie en gezonde jaren mogen volgen Hans!

Afgelopen maandag de najaarsvergadering van de vereniging gehad. Geen nieuws eigenlijk maar helaas wel twee bedankjes van leden. Al weer twee minder en dat valt natuurlijk te betreuren. Wel zijn we met zijn allen in afwachting wat GPS 2021 ons gaat brengen.

Bijzonder was toch wel dat we afscheid hebben genomen van "onze" Gré als barvrouw. Ze heeft het zeer vele jaren met pleizer en overgave gedaan. Een bloemetje was wel het minste wat we konden doen, met daarbij natuurlijk mooie woorden van onze voorzitter. Gré bedankt voor de goede zorgen. Gelukkig blijf je gewoon lid en ga je hopelijk samen met Jampie nog wekelijks jouw duiven inkorven.

De rui gaat lekker door op de hokken en dat moet natuurlijk ook. Weken vliegen voorbij en voor we er erg in hebben zijn we al weer met het koppelen bezig. Tijd vliegt!

Komende donderdag met de verkoopjongen naar GPS in Elshout voor de fotosessie. De verkoop zal op 17 november online gaan. Jongen lijken er overigens prima op te staan, op een enkele na zullen ze de komende maand allemaal door de rui heen zijn denk ik en kunnen ze ingezet worden voor de kweek.

Terug