Laatste nieuws

Chapeau voor NPO! Gezond verstand zegeviert!

  • 25-7-2019

Even dacht ik hebben we nu allemaal last van die gaatjes, u weet wel, van die gaatjes in onze hoofden? Maar gelukkig nog net op tijd kwam het verlossende nieuws dat er dit weekend niet gevlogen gaat worden. We hoeven geen algebra of hogere wiskunde gestudeerd te hebben om dat te kunnen beoordelen. Bekijk ALLE weersites maar eens goed, heel goed dus en dan niet kijken naar de temperatuur want dat is immers emotie, die warmte stelt immers niets voor, dat kunnen de duiven prima aan. Waar hebben we het toch over! Nee kijken naar het storingsfront, de enorme vreemde luchtdrukverschillen. Oei oei dat liegt er niet om.

Kortom een uitstekende beslissing van de heren en dames bestuurders. Echter wel een kleine donkere wolk natuurlijk. Het blijft voor mij onverkropbaar dat de overnacht duiven op reis gestuurd zijn. Kan niet, had nooit gemogen ook. Hoe was het ook al weer..........lagen we al niet lang onder een vergrootglas? Ik bedoel maar.

Kreeg net een mailtje en twee appjes van drie duivenmelkers die mij vroegen of ik de site van Peter Theunis al had gelezen. Doe dat zeer regelmatig maar vandaag had ik dat nog niet gedaan. En ja, zonder ook maar één woord gelezen te hebben wist ik al wel welke kant dat uit zou gaan.

Een berichtje waar de frustratie vanaf druipt zo lijkt het. Ben het dit keer zeker niet met hem eens op al die punten. Wel op het feit dat er met twee maten gemeten wordt ten aanzien van programma spelers en de overnacht dus. Echter ik draai het wel precies om ten opzichte van hoe Peter dat ziet. Peter is volgens mij de mening toegedaan dat er zondag of maandag gevlogen had kunnen worden als de overnacht nu ook onderweg in Frankrijk is. Ik zeg de overnachtduiven hadden nooit ingekorfd mogen worden. Er is ook nog zoiets als dierenwelzijn. De overnachtspelers zijn ook bijzonder stil momenteel, kan mij er iets bij voorstellen ook.

Laten we hopen op een goede beslissing en dat de duiven behouden thuisgeraken. NIemand heeft baat bij ellende per slot van rekening.

Op naar andere omstandigheden!

PS

Inmiddels al bijzonder veel reacties ontvangen. Allen blij tot nog toe, dat is ook wel eens anders geweest!

Terug