Laatste nieuws

Mooie referentie Verstraten-Pannone uit Zwaag

  • 10-7-2019

Jos Verstraten en Silvia Pannone pakten afgelopen zaterdag wel heel geweldig uit op de "dubbel" vlucht vanaf Roosendaal, afstand voor de hokken in Zwaag rond de 133 kilometer.

De jonge duiven gezamenlijk met de oude duiven los. We zijn er hier geen echte voorstander van maar als het je gegund is om twee tegelijk thuis te krijgen en als dat dan ook nog een oude en een jonge is dan is dat al heel bijzonder.

Het maakt het nog extra bijzonder als het ook nog eens twee hele vroege duiven zijn. Meters los in de eigen vereniging in Hoorn en uiteindelijk beiden goed voor een overwinning in rayon 2A van de afdeling 6 Noord Holland.

Voor ons nog weer een mooie opsteker dat de oude duif  NL18-1793771 is gekweekt uit een rechtstreekse van onze hokken. We zien nog Sieneke en Tammy in de stamboom terugkeren. Dat waren zeker geen verkeerde duiven ook bij ons niet. Goeie komen vaak van de goeie.

Ook mooi is dat de winnende jonge duif er ééntje is van John Rockx uit Zegge. Op ons aanraden heeft Jos daar enkele eitjes gehaald en zie hier het resultaat!

Prachtige opsteker Jos en Silvia!

Chapeau en een diepe buiging vanuit Friesland!

Terug