Laatste nieuws

De geschiedenis op Lorris herhaalt zich

  • 9-7-2019

Afgelopen zondag een mooie 2e prijs in de afdeling mogen behalen op de dagfondvlucht Lorris, afstand voor onze duiven rond de 630 kilometer. De duiven kregen het dit keer niet cadeau getuige het feit dat de prijsduiven pas zeer laat in de avond rond de klok van 22.00 uur waren verdiend in de afdeling.

Een 2e NPO Lorris dus hetgeen dan altijd een mooi plaatje van Teletekst oplevert.

Echter het bijzondere van dit gebeuren is dat we hetzelfde resultaat 22 jaar geleden ook al eens hebben behaald op Lorris. Destijds was het onze "018" dit voor dit huzarenstukje zorgde.

In de jaren 1997 hadden we nog geen beschikking over digitale camera's dus moesten er foto's gemaakt worden van het televisiescherm. Meestal van bijzonder slechte kwaliteit maar hieronder ziet u een digitale foto gemaakt van een "papieren" foto waarop door in te zoomen is te zien dat we de 2e plaats hebben behaald op de vlucht Lorris. Helaas is er geen jaartal bij vermeld en daarom hieronder nog de uitslag van de vereniging waarop tevens staat aangegeven dat onze vereniging geschiedenis schrijft door twee leden op teletekst te hebben.

Mooi verhaal!

 

Terug