Laatste nieuws

Een omvangrijk regengebied, wederom uitgesteld naar zondag

  • 15-6-2019

Het wordt vandaag een kwestie van geduld, veel geduld en nog veel meer geduld denk ik. Zal wel weer een dubbeltje op zijn kant worden. Laten we duimen voor beter weer en ook duimen voor een correcte beslissing van de LC.

Regen, regen en nog eens regen met het nodige onweer er bij maakt het bepaald geen duivenweer. Ben ook bijzonder verbaasd over het feit dat de duiven in Sint Vincent er gisteren uitgegaan zijn. Begrijp zelf niet zo goed op basis waarvan, heb helaas ook niet alle benodigde informatie om dat te kunnen beoordelen en te begrijpen. Het maakt mij wel heel erg huiverig als ik eerlijk ben. Blijkbaar kan er tegenwoordig wel heel erg snel gelost worden en leren we ook niet zoveel van elkaar als het een keer totaal fout gaat.

Het is overigens wel goed bingo de laatste dagen. Wat zijn er toch een massa duiven onderweg! Jammer, ook wel een beetje begrijpelijk maar had niet gemoeten.

Maar goed, ook hier uiteraard bijzonder triest en regenachtig weer. We gaan maar rustig afwachten.

Toch weer uitgesteld naar de zondag. Het is werkelijk doodzonde want zo hebben degene die niet op de zondag wensen te klokken wederom geen vlucht. Ik had echt verwacht dat het rond het middaguur zou gaan lukken maar het heeft niet gekund en dan is het enige juiste besluit uitstellen naar de zondag!

Achteraf maar goed ook denk ik dan. Als ik de social media er op na lees dan zijn er een aantal vluchten toch wel bijzonder slecht verlopen. Verliezen ook hier en daar en dat kan nooit goed zijn. Kijken we naar Sint Vincent dan is dat ook al geen appeltje eitje geworden.

Morgen nieuwe ronde nieuwe kansen!

Terug