Laatste nieuws

Voorjaarsbeurs zit er ook weer op

  • 3-3-2019

Het weekend begonnen met de voorjaarsvergadering van onze afdeling in Ureterp. Voorzitter Kuipers kon een bomvolle zaal welkom heten! Prachtig dat er eindelijk weer eens een goede opkomst is tijdens een ledenvergadering. Zo waren we het altijd gewend en zo hoort het eigenlijk ook.

Op de agenda natuurlijk de vaststelling van het vliegprogramma, vaststellen van de te vervliegen kampioenschappen en uiteraard de vele zakelijke dingen die nu eenmaal bij het verenigingsleven horen zoals decharge penningmeester, verslag kascommissie enzovoort.

Een behoorlijk goede vergadering waarbij voldoende ruimte en inbreng voor degene die dat nodig vonden ten aanzien van de voorstellen. Het vliegprogramma kwam in stemming en is uiteindelijk met een redelijke meerderheid aangenomen. Eindelijk een steun in de rug voor GPS2021 en iedereen die daarbij betrokken is. Is het het ei van Columbus? Nee natuurlijk niet, nog genoeg zaken ter verbetering maar het is dit keer wel een stap vooruit lijkt mij. We zijn er in ieder geval blij mee. En dan het generaal kampioenschap, je zou toch denken dat moet er maar een keer af maar wat schetst onze verbazing.............vrijwel geen tegenstemmers! Toch bijzonder vind ik zulke dingen, ook moet ik zeggen dat wij wel degelijk generaal spelers zijn.

Een dag later 's morgens vroeg weer richting Houten getogen om daar samen met Esther & Wilco Bultman en de mannen van Eijerkamp de stand te bemensen van Duivendirect.nl en H. & E.J. Eijerkamp. Dit jaar een nieuwe look en dat was niet verkeerd! Een keurig geheel waar we zaterdag en zondag heel wat bekenden, uiteraard onze trouwe klanten maar ook collega's uit de duivensport hebben mogen begroeten. Zaterdag erg druk, zondag druk kortom prima dagen!

Terug