Laatste nieuws

Beau van Oene op hokbezoek

  • 13-2-2019

Het is al weer enkele maanden geleden toen ons kersverse nieuwe NPO bestuurslid Frederik Dekker mij benaderde of ik voor de jeugd een hokbezoek wilde schenken. Nu hadden we dat het jaar daarvoor ook gedaan en die gift is nooit verzilverd geworden dus ik was niet zo heel erg happig om direct ja te zeggen. Maar daar staat tegenover als Fré je om deze gunst vraagt dan mag je eigenlijk niet weigeren. Dus een hokbezoek "geschonken" ten bate van de jeugd van onze organisatie.

Afgelopen zondag was het dan zover dat de winnaar van ons hokbezoek, Beau van Oene uit IJsselmuiden, ons vereerde met een bezoek. Samen met zijn vader en oom én een heerlijke appeltaart werden we met hun komst vereerd. Uiteraard gelijk bij de koffie de appeltaart gearresteerd en dat smaakte uitstekend!

Beau beoefend nu nog samen met zijn vader de duivensport maar is reuze enthousiast. Hij vertelde dat hij net daags ervoor zijn eerste jonge duif zelfstandig geringd had. Een hele beleving en ervaring voor deze jongeling!

Uiteraard werden de hokken en de duiven bewondert en is hij enkele uren later huiswaarts gegaan met de toezeggig dat hij  volgend jaar een paar jonge duiven kan komen halen.

Al met al een paar uurtjes gezellig zitten kletsen met een paar enthousiaste duivenmelkers! We gaan nog van ze horen!

Dank mannen!!!

Terug