Laatste nieuws

Vluchtnummer 14!! Onderweg naar Sittard

  • 8-6-2018

Begon ik gisteren nog met het getal 13, hoe anders is het vandaag! Na 13 komt nog altijd 14 en dat is fijn, even terugdenken aan onze Johan. Man wat heb jij ons veel gebracht.

Maar vandaag staat de 14e vlucht dus op de rol en dat betekent een ritje naar Sittard. Voor ons 40 duiven in de strijd en dat betekent dat we één hebben thuisgehouden. Dat is in dit geval niet omdat we dan beter uit zouden komen i.v.m. het aantal te klokken prijsduiven maar dit is omdat die ene jaarling doffer zichzelf beschadigd heeft aan de hoogspanning draden afgelopen week tijdens één van de trainingen.

Vijftien meisjes en dus vijentwintig jongetjes gaan proberen morgen de puntjes voor ons binnen te sprokkelen. De twee aangewezen duiven zijn de NL15-691 "Breitling" en de NL16-680 "Split Second" de twee duiven waar we tot nog toe behoorlijk op kunnen vertrouwen.

Voor wat het allemaal waard mag zijn de heren en dames stonden er prima op. Laten we dus maar hopen op een vlucht morgen en dat zal nog spannend worden denk ik.

Terug