Laatste nieuws

Vluchtnummer 13, 13e op verzamelstaat.........

  • 7-6-2018

Kijk en daar moet je bij mij niet mee aankomen! Het is vluchtnummer 13 in onze klok, we staan als 13e op de verzamelstaat welke naar de afdeling gaat. Zulke dingen moet ik eigenlijk helemaal niet weten. Van huis uit niets meegekregen ten aanzien van geloof maar bij mijzelf erg veel ontwikkelt ten aanzien van "bïj"geloof! Is niet altijd even leuk.

Maar goed voor ons tien strijders in de mand gegaan voor de tweede dagfondvlucht van dit seizoen. Deze keer gaat de reis naar Sens hetgeen een afstand van 578 kilometer is. Kan mooie vlucht worden, niet te kort en niet te lang. Maar dan moeten de omstandigheden wel enigzins meewerken natuurlijk.

De verhouding man / vrouw is gelijk oftewel vijf om vijf. De beide aangewezen duiven zijn twee dames te weten de NL17-078 "Esmee" en de NL16-579.

Hoe ze er op stonden? Tja weet nie! We sjogge wol!

Morgen inkorven voor Sittard. Zullen een veertig tal duiven worden. Twee duiven zijn ligt gewond, of beter gezegd hebben een draadje geschaafd en zullen we uit voorzorg een weekje thuishouden zodat de ergste pijn en zwelling weer voorbij is.

Terug