Laatste nieuws

Grijs weer, over en sluiten! Morgen nieuww kans

  • 2-6-2018

De voorspelling komt uit zoals die was! Het is "griis waar" zoals we dat in Friesland zeggen. Doods en stil weer en dat blijkt ook nog eens over het hele land en deels België zo te zijn.

De "prachtige" foto bij deze tekst geeft het een beetje weer. Er zullen al wel weer liefhebbers zijn die met de komende donderdag inkorving bezig zijn en denken van hoe komt dit. Het blijft afwachten maar de kans op een lossing vandaag lijkt mij niet heel groot. Ben benieuwd! Denk over en sluiten voor vandaag!

Nu een paar uren later rond de klok van 10.00 uur volgens mij geen enkele verandering laat staan verbetering in de weer. Althans als ik hier thuis om mij heen kijk. Wie weet knapt het elders op, of zou het valse hoop zijn?

Uitgesteld naar morgen. Het is jammer voor een aantal leden die niet op zondag wensen te klokken maar de beslissing lijkt mij logisch. We hadden het natuurlijk gisteren al reeds zien aankomen en er ook rekening mee gehouden. Een lossing vandaag zou eigenlijk alleen maar een bonus zijn geweest, maar hoe je het ook wend of keert er wordt altijd gehoopt op een lossing. Het mag helaas niet zo zijn vandaag.

Morgen nieuwe ronde nieuwe kansen, alhoewel het ook dan nog wel moet gaan gebeuren natuurlijk!

later meer......

Terug