Laatste nieuws

Het gaat niet hard genoeg volgens......

  • 6-5-2018

Het gaat niet hard genoeg........althans dat zeggen sommige buitenstaanders. Nou dan moeten we daar dus mee aan de slag zou je denken. Alhoewel hoe was het ook al weer? Niet idioot uit de startblokken gaan en alle kruid verschieten als het seizoen goed en wel van start is gegaan. Het is iets waar we nogal eens mee te maken gehad hebben en wat dat betreft zou je zeggen het gaat mooi zo. Maar de werkelijkheid is misschien ook wel weer anders, het laat zich zo moeilijk sturen is mijn beleving. Wij kunnen het in ieder geval niet zo goed sturen. De echte toppers zullen dit ongetwijfeld wel goed in de vingers hebben.

Lang verhaal kort te maken, we zijn best tevreden tot nog toe. In rayon Frisia Oost een mooie 4e plek onaangewezen vitesse en 2e plek aangewezen alsmede 3 duiven bij de duifkampioenen tot nog toe. Is wel eens anders geweest!

Maar goed betekent niet dat we op onze lauweren rusten! Vandaar vandaag de hokken uitgerookt met het bekende Koudijs blokje. Bah wat een smerig goedje is dat toch.

Op foto bij dit riedeltje tekst is te zien dat de doffers gewoon bij elkaar in de broedbak aan het buurten zijn. En maar knipperen met de ogen. Nou ik kwam niet eens aan knipperen toe, ongelooflijk wat een gevaarlijk prikkend spul is dat!

Schimmels zouden moeten zijn gedood (voor zover aanwezig), sommige virussen moeten een opdonder gehad hebben (voor zover aanwezig) en de luchtwegen moeten proper zijn (voor zover ze dat niet waren).

Op naar de eerste midfond vlucht!

Terug