Laatste nieuws

Wat een fenomenale avond!

  • 23-3-2018

Overweldigend bijna zo is het bij mij overgekomen gisteravond. De verkoop van jonge duiven en enkele bonnen in ons mooie opgeknapte eigen clubgebouw!

Wel van gedroomd maar nooit gedacht dat we ooit nog eens bijna 100 belangstellenden in ons gebouw zouden krijgen. Eigenlijk nooit gedacht dat ze er überhaupt in zouden kunnnen! Maar gisteravond was daar het antwoord. Bezoekers uit Zwolle, Wormer, Harderwijk, Almelo, Roden, St. Nicolaasga en natuurlijk onze buurtverengingen om ons heen waren allen vertegenwoordigd, super bedankt daarvoor!

Veel werk, ja zeer veel werk is er door de klusmannen en de organiserende commissie van de verkoop verricht om één en ander mogelijk te maken. Enkele maanden, vele weken, nog veel meer dagen en over het aantal uren maar niet te spreken maar ze zijn allemaal gestoken in het verfraaien van ons gebouw en in de organisatie van de verkoop van jonge duiven.

Enkele bijzonder fijne schenkingen werden er binnengesleept, een professionele veilingmeester in de persoon van Jannes Mulder. Een prachtig stukje muziek op de achtergrond en natuurlijk de vele gratis warme en koude hapjes hebben met name gezorgd voor een supergeslaagde avond.

Degene die niet is geweest heeft in ieder geval enkele bijzonder gezellige uren gemist!

Uiteindelijk kon de penningmeester ook blij zijn want met een gemiddelde van bijna 100 euro is ook de verkoop prima verlopen. En hiervoor hebben natuurlijk de schenkers en de kopers van de duiven en bonnen gezorgd, een welgmeende dankjewel is op zijn plaats!

En degene die denken dat er alleen maar aan de eigen clubkas is gedacht die hebben het mis. De volledige opbrengst van de verloting is door P.V. de Griffioen geschonken aan het project van PV de Doorzetters welke een duivenhok hebben geplaats bij zorgboerderij de Maargieshoeve. Als onderdeel van de dagbesteding gaan de bewoners daar met de jonge duivenvluchten mee doen aan onze mooie sport. Voorzitter Dolf van der Stouwe mocht Jannes Mulder als mede initiator van dit project maar liefst € 350,00 overhandigen! Prachtig mooi!

Dit smaakt naar meer!

Waar een kleine vereniging dus groot in kan zijn. Hulde aan de noeste werkers!

Terug