Laatste nieuws

Wie zijn vereniging lief heeft!

  • 6-3-2018

En natuurlijk zijn we blij met onze vereniging! En niet zo'n beetje ook. Zeg nu zelf het grootste plezier in onze mooie duivensport moet je halen bij je zelf in de hokken en in de tuin als de duiven opgewacht worden.

Maar daarna is toch echt de vereniging aan bod! Als het allemaal een beetje goed geregeld is en de sfeer is normaal en goed dan geeft dat veel plezier en voldoening. Natuurlijk, verschil van mening en inzicht is er ook in De Griffioen wel maar dat is ook al niet meer dan logisch. Geen mens gelijk per slot van rekening en het is en blijft een individuele sport.

Voor de verkoop ten bate van onze vereniging, welke nu te volgen is op www.bonnenverkoop.nl  schenken ook wij natuurlijk met alle plezier een jonge duif.

En als je dan wat schenkt aan een instantie waarvan je blij bent er onderdeel van uit te mogen maken dan probeer je iets op te zoeken uit je betere zo niet beste duiven.

Zie onderstaande stamboom van onze schenking. Betreft een jonge duif uit Jantje welke in 2016 een 1e NPO Tongeren won. Gekoppeld aan een dochter uit Mr. Branco maakt dit op papier zeker een bijzondere koppeling. Of het een goeie is weten we helaas nog niet. De koper kan er vast verder mee, zelfs in de kweek!

 

Terug