Laatste nieuws

Jonge duiven, kou en de voorjaarsbeurs

  • 3-3-2018

Wat groeit het jonge volkje toch voorbeeldig op! Buitengewoon eigenlijk en ik zeg het komt mede door het koude winterweer!

Iemand die op dit moment problemen in de nestschalen heeft of zelfs sterfte mag zich achter de oren krabben en een deskundige inschakelen lijkt mij. Ondanks de toch wel extreme kou (zeker qua gevoelstemperatuur) doen zowel de oude als de jonge duiven het uitstekend. Ze staan er uitstekend op, groeien voorbeeldig op en stralen rust en gezondheid uit. Erg blij mee! Het lijkt immers zo simpel maar het is toch ook wel eens anders!

Ja en dan die kou. Erg vervelend maar niet erg! Mooi zinnetje beginnend en eindigend met dezelfde woordjes! Het is althans zoals ik er tegenaan kijk. Vervelend vanwege het ongemak, bevroren drinkpotten, soms bevroren waterleidingen en vooral koud op het hoofd en de oren van het baasje! Ja ja kou is emotie toch? Wat een lachertje toch, emotie kan je niet meten en kou wel. Nee koude is wat het is, de ene kan er beter tegen dan de ander maar als het te extreeem wordt gaan we er simpelweg allemaal aan dood ook nog eens!

Dan dit weekend de voorjaarsbeurs in Houten. Toch wel een stukje rustiger is de indruk. Overigens volop aanloop bij de stand van Duivendirect.nl. Mooie dagen, veel bekenden en veel nieuwe gezichten gezien. Zoals al zo vaak gezegd een klein beetje een reunie.

Ondanks het slechte weer ten zuiden van Houten toch een gezellige drukte.

Terug