Laatste nieuws

Prachtig dagje Eijerkamp met de vereniging

  • 16-12-2017

Dat was boffen vandaag! Een prachtige zonnige dag en dan met je eigen vereniging naar je postduivenvrienden in Brummen mogen.

Het idee werd geopperd vanuit de najaarsvergadering. We moeten eens vaker iets leuks doen met zijn allen. Ja maar wat dan is meestal de wedervraag en daar gaat het dan mee heen. Hoe anders is het dit keer. We hadden een drietal leden gevraagd eens na te denken over diverse activiteiten binnen de club.

Een dagje Eijerkamp dat is wat daar o.a. is uitgerold. En ja wie kan dat dan het beste regelen.............Maar geen nood één belletje naar Brummen en een datum was geprikt. Bij wijze van hoge uitzondering maar een huisvriend mag je dit niet weigeren zo was de argumentatie. Een super gebaar natuurlijk waar we de familie Eijerkamp en vooral ook Henk Jurriens bijzonder dankbaar voor zijn!

Aanvullend ook nog een mooie afspraak kunnen regelen met dierenarts Tony Oranje welke bereid was om een klein uurtje te babbelen over alles m.b.t. de gezondheidszorg binnen onze duivensport. Altijd interessant om Tony aan het woord te horen.

Afsluitend met de club naar de pannenkoekboerderij in Brummen en al met al kunnen we dus stellen dat en een meer dan geslaagde dag was!

Eijerkamp bedankt! Oranje bedankt! Pannenkoekboerderij de Reuvershoeve bedankt! Leden De Griffioen bedankt!

 

Terug