Laatste nieuws

Mooie feestavond P.V. de Griffioen

  • 9-12-2017

In het rijtje feestavonden mag natuurlijk die van de eigen vereniging niet ontbreken. Voor mijn gevoel nog altijd het belangrijkste wat er is. Denk dat velen er aan voorbij gaan maar de spelvreugde moet toch echt gehaald worden uit het verenigingsgebeuren en hetgeen er omheen gebeurd.

Natuurlijk moeten de krachten ook gemeten worden in groter verband en om de kwaliteit van je hok te kunnen beoordelen zal daar ook de maatstaf moeten liggen maar zonder goede en fijne vereniging geen goede resultaten zo is mijn stellige overtuiging. En let wel, wil je een eerste vliegen in de afdeling dan zal je zeker een eerste in de vereniging moeten spelen want anders gaat het toch echt niet lukken.

Gisteravond dus onze jaarlijkse feestavond. Met 24 personen zijn we richting het wokrestaurant in Oosterwolde getogen alwaar we met zijn allen goed hebben gegeten en waar de kampioenen in het zonnetje zijn gezet.

Altijd goed als er gegeten en gedronken kan worden. Helaas zijn er altijd wel enkele die je wel had verwacht maar die niet op de feestavond aanwezig waren. Blijft spijtig en jammer maar onze stelregel is heel simpel ook met tien aanwezigen kun je het reuze gezellig maken. En dan mogen we dus met een opkomst van 24 personen niet eens klagen.

Zondag nog een klein dagje naar Rosmalen. Wat contacten leggen, wat boodschappen doen, wat duiven meenemen en wegbrengen (Duivendirect.nl) maar vooral ook even bijpraten met de diverse standhouders.

Voor het overige gaan we ons opmaken naar het uitje naar Eijerkamp. Eveneens met de vereniging, ondanks dat we er ontelbare keren zijn geweest toch telkens weer iets om naar uit te kijken.

Terug