Laatste nieuws

Foutje gemaakt, niet naar FUID festival geweest.......

  • 3-12-2017

Totaal geen enkel "zin" om naar het FUID festival van de afdeling te gaan. Dat dus ook niet gedaan tja en dan blijkt het een waar spektakel te zijn geweest.

Dan heb je dus een foutje gemaakt die je voor nu niet recht kunt zetten. Kan gebeuren maar is niet anders. Uiteraard was de combinatie vertegenwoordigd om de beker voor het 5e natour aangewezen kampioenschap in ontvangst te nemen. Dat is dan weer mooi het voordeel van een combinatie.

Maar uiteraard wel helemaal bij laten praten over de opzet van de vernieuwde feestavond. Niets dan lof gehoord, totaal vernieuwd, uniek in de duivensport zo maar een paar kreten die ik te horen heb gekregen.

En daar zijn we natuurlijk enorm blij mee en ontzettend trots op. Let wel, één van de mede oprichters van Friesland '96 is toevallig wel degene die nu deze tekst aan het wereldwijde web toevertrouwd. Het blijft daardoor toch altijd wel een klein beetje voelen of is het iets van jezelf.

In ieder geval zal deze jongen volgend jaar bij leven en welzijn van de partij zijn dat staat als een paal boven water.

Hulde dus aan degene die dit gebeuren een volledig nieuw leven hebben ingeblazen. Hartelijk dank mannen!!!

Dan de CHAMP verkoop op GPS. Deze liep dit weekend af en wij hadden er twee kinderen van Mr. Branco zitten. Ik denk dat beide duiven keurig op waarde zijn ingeschat en dan mag je dik tevreden zijn.

Terug