Laatste nieuws

Uitstapje naar GPS en bonnenverkopen

  • 26-11-2017

Gisteren een dagje naar GPS in Elshout geweest. Lex en zijn team hadden een opendag georganiseerd om hun nieuwe pand te bewonderen en tevens gebruik te kunnen maken om de te koop gestelde duiven in hun GPS Champion verkoop te bezichtigen en uiteraard in de hand te kunnen nemen.

Het geheel zit er daar bijzonder fraai uit. De organisatie heeft aan alles gedacht zodat de vele bezoekers goed aan hun trekken kon komen.

Voor de inwendige mens werd meer dan uitstekend gezorgd dus met een knorrende maag rondlopen was ook niet aan de orde. De duiven stonden keurig opgesteld in de nieuwe verkoop- en opslaghal en werden door medewerkers van GPS persoonlijk uit de kooitjes gehaald om te overhandigen naar degene die ze wilden zien. Kortom een mooie dag.

Voor ons zitten er twee kinderen uit onze Mr. Branco. Een doffer en een duivin beiden uitstekend gebouwd. Ze zijn terug te vinden onder koop 39 en 99 van de veiling op www.gps-auction.nl

Beide dus uit Mr. Branco, de ene keer met dochter Rossi en de ander keer met dochter Olympic Vivian. Kortom Veentra keer Heremans.

Tevens enkele bonnen gespot op internet. Zowel bij GPS op de site als op Bonnenverkoop.nl

Door onderstaande verenigingen wordt een bon van ons aangeboden.:

P.V. De Snip in Ureterp

P.V. Vitesse 88 Bakkeveen

P.V. Steeds Sneller Ee

Rayon Frisia (afd. 11)

P.V. de Gevleugelde Tukkers Geesteren

 

Terug