Laatste nieuws

Het wordt wederom Gennep

  • 15-9-2017

Geen Heusden-Zolder, geen Tongeren, geen Hasselt nee we gaan wederom naar Gennep,Gennep 3.0 zullen we maar zeggen. Denk een zeer verstandige keuze gelet op de verwachte weersomstandigheden. Alhoewel het weer tegenwoordig nog geen tien minuten te voorspellen valt volgens mij. Kon morgen nog maar zo enorm meevallen ook!

We worden geen Quievrain vliegers zoals de Belgen maar Gennep vliegers! Altijd leuk!

Voor ons zijn er 80 stuks ingekorfd. 47 oude duiven en nog eens 33 taartjongen. De taartjongen zijn behoorlijk ruiend al worden de eersten ook al weer behoorlijk glad. Wel nog op twee of drie oude pennen, geen ideale vleugel maar die zullen ze van de wind af ook niet zo gek veel nodig hebben.

De twee aangwezen zijn dezelfde als de voorgaande weken. NL15-493 "Rossi K" en de NL15-553 "Onana". Laten we hopen dat ze op tijd komen en de aangewezen puntjes weer binnen halen.

Overigens stonden de heren en dames er meer dan perfekt op. Tja en dan zeg ik het toch telkens maar weer......voor wat het waard is! Te vaak op de koffie gekomen met dergelijke zaken, dus we zullen er maar geen conclusie aan verbinden. Maar korf ze liever zo in dan andersom!

De training was afgelopen week van een bijzonder hoog gehalte zullen we maar zeggen. Passie en snelheid en vooral ook veel plezier in de lucht. We zien het bijzonder graag.

In de club door 8 leden totaal 268 duiven ingekorfd.

Hopelijk morgen vlug weer terug!

Terug