Laatste nieuws

Watjes en suikerklontjes, makkie voor de LC vandaag. Uitgesteld tot morgen

  • 12-8-2017

We moeten er geen watjes van maken hoorde ik gisteren iemand roepen, los dat spul! Of we maken er suikerklontjes van las ik ergens.

Ik zeg los als het kan en nooit los als het niet kan! Het is allemaal niet zo moeilijk dat lossen alleen we maken het ons zelf zo verhipte lastig telkens. We willen en moeten overal aan denken, de leden die niet op zondag klokken, het IWB, de weersvoorspellingen die elkaar nogal eens tegenspreken of gewoon helemaal niet kloppen enzovoort enzovoort.

Voor vandaag in ieder geval een makkie voor onze lossingscommissie. Het zit er niet in voor vandaag om op verantwoorde wijze te kunnen lossen dus we kunnen straks snel doorschuiven naar de zondag. Jammer maar het is niet anders. Grote voordeel is weer een nachtje extra mand en dat is mooi meegenomen, leren ze alleen maar van. En als ze vandaag en vanavond net zo goed verzorgd worden dan vorige week dan is er geen centje pijn.

Uiteindelijk is het inderdaad een makkie geworden voor de LC. Een lossing zit er niet in voor vandaag en vandaar dus ook de berichtgeving over het uitstel naar morgen. Weinig keus denk ik.

Vanmorgen nog een tweetal keren contact gehad met mensen woonachtig in Heusden-Zolder en die gaven al vroeg aan dat het er niet goed voor stond met het weer. Rond 12.00 uur nog gesproken met mensen van het welbekende kweekcentrum DSB in Heusden-Zolder en ook toen was het nog steeds kommer en kwel met het weer. Kortom het heeft niet gekund.

Wat mij wel verbaasd heeft is dat er niet naar het westen is gereden met de duiven. Van enige consistentie in het gevoerde beleid kan ik niets bespeuren. Eigenlijk wel jammer. Hiermee zeg ik niet dat ik een voorstander ben om te rijden met de duiven maar wil er mee aangeven dat je nu eigenlijk nooit goed weet waar je aan toe bent en wat je te wachten staat. Of het moet al zo zijn dat er ook in het westen al helemaal geen lossingsmogelijkheden zijn, echter daar kan over gecommuniceerd worden zodat er geen vragen blijven hangen.

Kortom, blij dat er geen lossing heeft plaatsgevonden. Het heeft niet gekund zo simpel is het en dan is het alleen maar fijn dat besloten is om de manden voor vandaag dicht te houden. Morgen nieuwe ronde nieuwe kansen!

Terug