Laatste nieuws

Op reis voor de tweede jonge duiven vlucht naar?????

  • 28-7-2017

Het is toch wat, heb je duiven ingekorfd maar je weet niet eens waar ze naar toe gaan. Is het belangrijk? Ja eigenlijk best wel. Veel ongenoegen over de gang van zaken vanavond in de club en dat is altijd jammer.

Persoonlijk niets liever dan vliegen vanuit Weert. Immers dat waren we afgesproken en zoals het nu lijkt zou dat ook nog moeten kunnen ook, althans in vergelijking met het voorgestelde alternatief van Tilburg zo zijn de verhalen. Of dat correct is waag ik overigens te betwijfelen.

Echter als verwacht wordt dat het in Weert niet kan dan heb je daar op voorhand ook niets te zoeken en dan is het prettig dat er een alternatief voor handen is. Hopelijk krijgen de beslisssers in deze gelijk want anders is leiden al weer in last natuurlijk. Tijdens het inkorven kregen we bericht dat het ook geen Tilburg wordt, geen lossingsvergunning wellicht? Waar we nu naar toe gaan is nog onduidelijk.

Namens ons hebben we 80 junioren ingekorfd en daarvan mogen we stellen dat ze er uitstekend opstonden tijdens het inkorven. Wat dat betreft met een goed gevoel ingekorfd en dat was ook altijd hetgeen mijn helaas veel te vroeg overleden medebestuurder van de afdeling Eibert Veenstra mij altijd voorhield. Goed inkorven Henk, goed inkorven jonge das belangrijk! En dan op zijn Fries natuurlijk.

De beide aangwezen duiven zijn een spannentje te weten de NL17-260 en de NL17-252. Deze beide zijn zeer recent aangelopen en laten we hopen dat er in ieder geval ééntje van op tijd komt.

In de vereniging door 16 leden 487 jonge duiven ingekorfd, dat zijn er precies 3 minder dan vorige week.

Terug