Laatste nieuws

De week al weer door de midden

  • 28-6-2017

Ook deze week is al weer door de helft! Een bijzonder regenachtige dag vandaag waarbij het water bij tijden met bakken vol uit de hemel kwam. De straatriolering kon het allemaal niet zo snel verwerken zelfs en op het gazon waren zowaar plassen water waar te nemen, de harde ondergrond was niet in staat om het snel tot zich te nemen.

Voor de natuur prima denk ik, voor de mens en onze duifjes iets minder. Een training heeft er vanavond niet ingezeten. Gelukkig is dat niet zo erg, sterker nog we denken zelfs dat het in dit stadium van de competitie zelfs beter is om het trainen van de duiven af te remmen.

Voor komende zaterdag lijkt het ook al niet al te best, de zondag zal iets beter zijn zegt men maar ook dat wordt nog zeer twijfelachtig. Helaas is nog niet bekend naar welk lossingsstation we gaan. Toch jammer dat zoiets niet wat sneller gecommuniceerd kan worden maar het zal ook nu wel zijn reden hebben.

Met de jonge duiven gaat het tot nog toe bijzonder voorspoedig. We liggen mooi op (ons) schema en als er geen gekke dingen tussen komen dan zullen we ze mooi op tijd klaar hebben voor de start van het jonge duiven seizoen. De training van de junioren is goed tot zeer goed te noemen. De gezondheid tot nog toe ook prima en daarbij komt dat ze nu al het zondagse pak aan lijken te hebben.

Vanavond begonnen met het ene hok om bij te lichten. Dit doen we nu voor het derde jaar en zorgt toch voor meer motivatie en prestatie naar de laatste vluchten toe zo is gebleken.

Terug