Laatste nieuws

Vies weer! Uitgesteld naar zondag!

  • 24-6-2017

Allemachtig wat een vies weer! Het werd verwacht dus verrassend is ook weer niet maar toch, je hoopt op beter. Het mag helaas niet zo zijn en het is hier nu grijs en grauw met regen. Op de foto bij dit riedeltje tekst probeer ik de regenspetters op het terras aan te tonen. Dat valt ook al niet mee, ben nu niet bepaald een topfotograaf ook al blijft het wel leuk werk dat foto's maken.

Schiet er direct ook door mij heen waarom hebben ze de Dutch TT toch verschoven naar de zondag want in negen van de tien TT's  is het altijd mooi weer voor zover ik weet. Zal het dus morgen prima weer moeten worden en de voorspellers gaan ook in die richting warempel!

Een lossing zal er voorlopig wel niet in zitten of het moet zo zijn dat het verderop in Nederland en België gewoon prima weer is. Veel werk aan de winkel voor de LC derhalve.

Inmiddels wel nachtelijke aankomsten van Ruffec. Dat was te verwachten en de kenners gaven het gisteravond al aan dat het vroeg opstaan moest worden of zelfs helemaal niet naar bed gaan! Nou het is gebleken kort na middernacht reeds de eerste duiven. Blijft een bijzonder fenomeen dat de duiven midden in de nacht gewoon doorvliegen (of waaien).

Inmiddels is al bekend dat de fondvlucht niet door gaat vandaag. Een beslissing waar volgens mij niets op af te dingen valt ook al bijft het altijd jammer natuurlijk zeker voor de liefhebbers die liever niet of zeker niet op zondag klokken. Staat tegenover dat het welzijn van de duiven altijd voorop dient te staan.

Ook Heusden-Zolder is uitgesteld naar morgen. Dit heeft ons een beetje verrast maar het heeft vast niet gekund anders waren ze er ongetwijfeld uit gegaan. Of het morgen gaat lukken is volgens mij ook nog de vraag maar we wachten af.

morgen meer........

Terug